Saya yang memang Saya

Thursday, March 22, 2012

Rai Hari Jadi

yuhuuu =)

Cerita ni dah berhabuk dlm draf, baru hari ni rasa nak edit dan publish. Pasal sambutan hari lahir salah seorang teman baik saya, Aju. Seperti biasa, buat secara ringkas je. Makan-makan, borak dan balik hihi. Yang penting dapat bersua muka dan catch up dengan my girls yg super busy semuanya. 

Kali ni saya pilih utk pergi dekat-dekat saje, dekat Kg. Puah, Gombak. Le Chateau de Puah! hamboi nama very the internationale. Ada byk pilihan makanan kat sini, kena ambil masa sikit untuk "study" menu apa yang kita nak pesan hiii... Oh, dekat sini ada juga perkhidmatan tropical sauna spa. Siapa yang terasa nak memanjakan diri tu bolehlah datang sini.

Ini kali pertama saya uruskan sambutan hari lahir kawan-kawan hihihi seronok juga. Selalunya saya follow the flow je. Tapi dek kerana organizer tetap yg punya birthday, saya kenalah take over. Alah setakat buat reservation tempat, kek dan hebahkan pada kawan-kawan je pun nak kecoh kan saya ni hihi...pirst time, pirst time!!

Malas nak tulis panjang-panjang. Mari kita tengok gambar!



Le Chateau de Puah



saya dan "budak perempauan hari lahir"

Mona dan famili


Anak bujang Mona


Saya dan orang kesayangan


Aju dan future partner?


Ju dan tunang

test camera sebelum "surprise"


staf restoran dtg usung kek surpriselah sgt 


kek aiskrim yg masih keras membeku :)


potong jangan tak potong


lilin dah cabut separuh, jadi indikasi umur tak terpakai di sini


Saya doakan Aju semoga menjalani hidup yang diberkati Allah, panjang umur dan bahagia selalu. Saya sayang kawan-kawan saya :)))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...